2018-05-11 05:31:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ​Munkahelyén legyen merész!

Napi horoszkóp május 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Merkúr együtt áll az Uránusszal az ön első sorsterületén, ami miatt az agya gyors fordulat számon pörög, feje tele van újabb és újabb ötletekkel és eredeti meglátásokkal. Ez egy nagyon kreatív időszak! Ma minden ötletét szeretné megvalósítani, de lássa be, ez nem megy! Inkább jegyzetelje le őket.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma az ön első sorsterületén áll a Nap, egy jótékony fényszöget alkotva a Plútóval, ez a csodálatos fényszög tengernyi energiával látja el, így kedvező lehetősége nyílik egy új tanfolyam elkezdéséhez, el is utazhat, vagy meglátogathat egy távoli rokont, akivel már rég nem találkoztak. A találkozás mindkettőjüknek hasznára válhat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vénusz Istennő az első sorsterületről önt nagyon barátkozó hangulatba hozza, akad is számtalan flörtje. Munkahelyén főnökei ma egy váratlan kiküldetés lehetőségével lephetik meg, ennek örülnie kellene, mert később rengeteget profitálhat belőle.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma az ön uralkodó planétája a tizedik sorsterületét látogatja meg: ez azt jelenti, hogy elismerik munkáját, nyugodtan ötleteljen, főnökei meglátják önben a lehetőséget! Lendületes munkájával elősegíti cége haladását, energiaszintje a magasban szárnyal, összhangban van a világgal.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma valami nagyon eredetire vágyik, lehet, hogy már ma megkezdi a hétvégét, és elutazik valahová. Ha tovább szeretne tanulni, most nézzen körül a tanfolyamok között!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valamilyen formában kapcsolatba kerülhet a joggal, kedvező elbírálással számolhat. Kisebb utazást, kiruccanást is jeleznek a bolygók.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sikeres szerződéskötésre lehet ma lehetősége, ami talán egy ingatlannal kapcsolatos, de nehéz meccset kell lejátszani hozzá, és be kell dobnia minden diplomáciai érzékét, hogy ez összejöjjön. A partnere kissé nehézkes gondolkodású, és el kell magyaráznia neki, hogy ez miért előnyös mindkettőjüknek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Ma az egészségéért aggodalmaskodik, ám ez teljesen felesleges. Lehet, hogy néhány kilóval többet mutat a mérleg, ám ennek nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani. Vegyen vissza az étkezéséből és ne idegeskedjen annyit. Munkahelyén rengeteg lehetősége van briliáns elméjét megmutatni, hiszen tele van ötletekkel és a megvalósításhoz szükséges erő sem hiányzik önből.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Eluralkodhat önön a kishitűség, pedig nagyobb feladatokkal is meg tudna birkózni. Igaz, most fontosabb lenne, hogy a lelkét rendbe tegye. Valaki átverte? Ettől még nem kell mindenkiben ellenséget látnia...


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az egész zodiákusban senkinek sincs annyi energiája, mit ma önnek, bármit megvalósíthat! Ez valószínűleg a munkahelyén fog lejátszódni. Ön magától sokkal többet vár, mint a többiektől, ezért mindenki tiszteli.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Rengeteg ötlete van, mint mindig, de valaki most nem engedi megvalósítani szárnyalását: az illető lehet egy riválisa, aki az ön helyére pályázik, de az is előfordulhat, hogy a rossz kommunikáció oka az akadályoknak.


Halak: II. 19. - III. 20.
Munkahelyén legyen merész, de szavait tettek is kövessék, mert ha frázisokkal próbálja motiválni a környezetét, szertefoszlanak az előléptetésről szőtt álmai. Az emberek ki vannak éhezve a biztatásra, bókoljon hát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: